SON DAKİKA

25 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 25 Kasım'da aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

25 Kasım 2021 20:11
1 KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan:
Ay Aslan burcunda ilerlerken aşk hayatınızda tutku ve heyecanlarınız ön planda olabilir. Aşkınıza ve sevdiklerinize karşı sevgi dolu bir tutum içinde olabilirsiniz. İnatçı ve ısrarcı tavırlarının farkında olmalısınız.

KOÇ BURCU 21 Mart - 20 Nisan: Ay Aslan burcunda ilerlerken aşk hayatınızda tutku ve heyecanlarınız ön planda olabilir. Aşkınıza ve sevdiklerinize karşı sevgi dolu bir tutum içinde olabilirsiniz. İnatçı ve ısrarcı tavırlarının farkında olmalısınız.

2 BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs:
Ay Aslan burcunda ilerlerken ev ve aile ile ilgili konuların getirdiği karışıklık ve çalkantıları daha ok yaşayabilirsiniz. Sabit burçlar güçlenirken siz de bir sabit burç olarak olduğunuz yerden hareket etmekte güçlük çekebilirsiniz.

BOĞA BURCU 21 Nisan - 21 Mayıs: Ay Aslan burcunda ilerlerken ev ve aile ile ilgili konuların getirdiği karışıklık ve çalkantıları daha ok yaşayabilirsiniz. Sabit burçlar güçlenirken siz de bir sabit burç olarak olduğunuz yerden hareket etmekte güçlük çekebilirsiniz.

3 İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran:
Ay Aslan burcunda ilerlerken iletişim trafiği ve karışıklığı gününüzü etkileyebilir, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde kafa karışıklığına dikkat etmelisiniz. Sözlerinizin fazla ısrar veya inat dolu olmamasına dikkat.

İKİZLER BURCU 22 Mayıs - 21 Haziran: Ay Aslan burcunda ilerlerken iletişim trafiği ve karışıklığı gününüzü etkileyebilir, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde kafa karışıklığına dikkat etmelisiniz. Sözlerinizin fazla ısrar veya inat dolu olmamasına dikkat.

4 YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz:
Ay Aslan burcunda ilerlerken maddi konularda kafa karışıklıklarına, hesap hatalarına biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Harcamalarınızda bütçenizi kontrol etmeniz gerekebilir. İnatçı davranabilir ve bunu geç farkedebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 22 Haziran - 22 Temmuz: Ay Aslan burcunda ilerlerken maddi konularda kafa karışıklıklarına, hesap hatalarına biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Harcamalarınızda bütçenizi kontrol etmeniz gerekebilir. İnatçı davranabilir ve bunu geç farkedebilirsiniz.

5 ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos:
Ay burcunuzda ilerlerken ışığınızla dikkat çekici olabilirsiniz. Başkalarını etkilemekte zorlanmayabilir, ilişkilerinizde söz sahibi ve güçlü konumda olabilirsiniz. Egoları dengelediğinizden emin olun.

ASLAN BURCU 23 Temmuz - 23 Ağustos: Ay burcunuzda ilerlerken ışığınızla dikkat çekici olabilirsiniz. Başkalarını etkilemekte zorlanmayabilir, ilişkilerinizde söz sahibi ve güçlü konumda olabilirsiniz. Egoları dengelediğinizden emin olun.

6 BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül:
Ay Aslan burcunda ilerlerken ev ve aile ile ilgili konuların getirdiği karışıklık ve çalkantıları daha ok yaşayabilirsiniz. Sabit burçlar güçlenirken siz de bir sabit burç olarak olduğunuz yerden hareket etmekte güçlük çekebilirsiniz.

BAŞAK BURCU 24 Ağustos - 22 Eylül: Ay Aslan burcunda ilerlerken ev ve aile ile ilgili konuların getirdiği karışıklık ve çalkantıları daha ok yaşayabilirsiniz. Sabit burçlar güçlenirken siz de bir sabit burç olarak olduğunuz yerden hareket etmekte güçlük çekebilirsiniz.

7 TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim: 
Ay Aslan burcunda ilerlerken sosyal yaşamla ilgili konular gündeminizde. Öncü hava enerjinizle bugünkü sabit burç ağırlığını dengeleyebildiğinizde arkadaş çevrenizin gözdesi olmanız işten bile değil.

TERAZİ BURCU 23 Eylül - 23 Ekim: Ay Aslan burcunda ilerlerken sosyal yaşamla ilgili konular gündeminizde. Öncü hava enerjinizle bugünkü sabit burç ağırlığını dengeleyebildiğinizde arkadaş çevrenizin gözdesi olmanız işten bile değil.

8 AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım:
Ay Aslan burcunda ilerlerken görev ve sorumluluklarınız doğrultusunda organize davranmanız, saatlere dikkat etmeniz gerekebilir. Üstleriniz veya otorite konumundaki kişilerle fazla inatlaşmamaya dikkat etmelisiniz.

AKREP BURCU 24 Ekim - 22 Kasım: Ay Aslan burcunda ilerlerken görev ve sorumluluklarınız doğrultusunda organize davranmanız, saatlere dikkat etmeniz gerekebilir. Üstleriniz veya otorite konumundaki kişilerle fazla inatlaşmamaya dikkat etmelisiniz.

9 YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: 
Ay Aslan burcunda ilerlerken gündeminizde uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular olabilir. Kişisel gelişimle ilgili farklı konular ilginizi çekerken düşüncelerinizde ısrarcı olmamaya çalışın.

YAY BURCU 23 Kasım - 21 Aralık: Ay Aslan burcunda ilerlerken gündeminizde uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular olabilir. Kişisel gelişimle ilgili farklı konular ilginizi çekerken düşüncelerinizde ısrarcı olmamaya çalışın.

10 OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak:
Ay Aslan burcunda ilerlerken ortak maddi konularda hareketliliğe işaret ediyor. Vergi, miras gibi paylaşım işleri gündeminize gelebilir. İnatçı ve ısrarcı tutumların stres ve gerginlik yaratabileceğini unutmayın.

OĞLAK BURCU 22 Aralık - 20 Ocak: Ay Aslan burcunda ilerlerken ortak maddi konularda hareketliliğe işaret ediyor. Vergi, miras gibi paylaşım işleri gündeminize gelebilir. İnatçı ve ısrarcı tutumların stres ve gerginlik yaratabileceğini unutmayın.

11 KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat:
Ay Aslan burcunda ilerlerken ikili ve bire bir ilişkiler gündeminize damga vururken egoların yükseldiği bir günde olduğumuzu dikkate almayı unutmayın. Sabit burç ağırlığı olan bir günde siz de farkında olmadan dediğim dedik olabilirsiniz.

KOVA BURCU 21 Ocak - 18 Şubat: Ay Aslan burcunda ilerlerken ikili ve bire bir ilişkiler gündeminize damga vururken egoların yükseldiği bir günde olduğumuzu dikkate almayı unutmayın. Sabit burç ağırlığı olan bir günde siz de farkında olmadan dediğim dedik olabilirsiniz.

12 BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart:
Ay Aslan burcunda ilerlerken gündelik yaşamınızla ilgili koşullar belirleyici görünmekte. Detayları gözden kaçırmamaya çalışmalısınız. Gündelik yaşamınızda veya çalışma ortamınızda söz sizde olabilir.

BALIK BURCU 19 Şubat - 20 Mart: Ay Aslan burcunda ilerlerken gündelik yaşamınızla ilgili koşullar belirleyici görünmekte. Detayları gözden kaçırmamaya çalışmalısınız. Gündelik yaşamınızda veya çalışma ortamınızda söz sizde olabilir.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım