SON DAKİKA

Ekonomi

4 Bin Öğrenciye 3.8 Milyon Tl Öğrenim Desteği Sağlandı

Merkezefendi Belediyesi’nin Öğrencilere Eğitim Hayatında Verdiği En Önemli Desteklerden Biri Olan Öğrenim Yardımı Ödemeleri Tamamlandı. Merkezefendi Belediyesi Tarafından 2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminde 4 Bin Öğrenciye 3 Milyon 840 Bin Türk Lirası Öğrenim Desteği Sağlandı.

26 Mayıs 2022 13:09
4 Bin Öğrenciye 3.8 Milyon Tl Öğrenim Desteği Sağlandı

Merkezefendi Belediyesi’nin öğrencilere eğitim hayatında verdiği en önemli desteklerden biri olan öğrenim yardımı ödemeleri tamamlandı. Merkezefendi Belediyesi tarafından 2021-2022 eğitim öğretim döneminde 4 bin öğrenciye 3 Milyon 840 Bin Türk Lirası öğrenim desteği sağlandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Geleceğin dünyasını şekillendirecek çocuklarımız ve gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına sürdüren Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime destekleri devam ediyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi tarafından, 2021-2022 eğitim öğretim sezonunda gerçekleştirilen öğrenim yardımı ödemeleri bu ay itibariyle tamamlandı. Eğitim yardımından Merkezefendi Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından tespiti yapılan ortaokul ve lisede eğitim gören 4 bin öğrenci yararlandı. Ekim ve Mayıs döneminde öğrencilere aylık 120 Türk Lirası olmak üzere 8 ay boyunca toplamda 3 Milyon 840 Bin Türk Lirası öğrenim desteği sağlandı. 

“Öğrencilerimizin ve velilerimizin her zaman yanındayız” 
Her çocuğun okumasını ve hayallerinden asla vazgeçmemesini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak verdiğimiz tüm hizmetler, yaptığımız tüm yatırımlar çok önemli ve değerli. Ancak biz eğitimi temel öncelik olarak kabul ediyoruz. Merkezefendi’de eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla öğrencilerimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ve ailelerimize destek olmak amacıyla bu yıl da öğrenim desteğinde bulunduk. Merkezefendi Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Geleceğin dünyasını şekillendirecek çocuklarımız ve gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz“ diye konuştu. 
 


4 Bin Öğrenciye 3.8 Milyon Tl Öğrenim Desteği Sağlandı
4 Bin Öğrenciye 3.8 Milyon Tl Öğrenim Desteği Sağlandı

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım