SON DAKİKA

Magazin

Acun Ilıcalı'nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz, Yeni Aracının Fiyatıyla Ağızları Açık Bıraktı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, geçtiğimiz akşam lüks aracıyla görüntülendi. Yılmaz'ın yeni aracına 2.400.000 TL verdiği ortaya çıktı.

5 Mayıs 2019 11:14
Acun Ilıcalı'nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz, Yeni Aracının Fiyatıyla Ağızları Açık Bıraktı

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'dan 2016 yılında boşanan Zeynep Yılmaz önceki akşam Etiler'de kız arkadaşıyla görüntülendi. Mekan çıkışı objektiflere poz veren Yılmaz yeni aldığı 2.400.000 TL değerindeki arabasına binerek uzaklaştı.

YILLAR SONRA EVLENDİKLERİ YERE GİTTİLER

Acun Ilıcalı, 2003 yılında Çırağan Sarayı'nda Zeynep Yılmaz ile evlenmiş, 2016 yılında da boşanmıştı. İkilinin boşanma nedeni ise, Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile birlikte olmasıydı. Eski eşler, yıllar sonra evlendiklerinde yerde Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu'nun düğünlerine katıldı.

ZEYNEP YILMAZ KİMDİR?

Zeynep Yılmaz, 1976 yılında dünyaya geldi. 17 yaşındayken Acun Ilıcalı ile tanıştı, 10 yıllık beraberliğin ardından 2003'te nikah masasına oturdu. Bu esnada 1999 – 2000 yıllarında Marmara Üniversitesi İİşletme Fakültesi'ni bitirdi. İlk olarak Cine5'te iç film satın alımı görevinde üç sene kadar çalıştı. Daha sonra 'çocukluk hayalim' dediği mimarlık mesleğini yapmaya başladı ve kendi mimarlık şirketini kurdu.

Bu süreçte Acun Ilıcalı'dan iki kızı olan Zeynep Yılmaz, çocuklarına Leyla ve Yasemin ismini verdi. Leyla Ilıcalı 2004, Yasemin Ilıcalı ise 2007 yılında dünyaya geldi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım