SON DAKİKA

Spor

Atletico Madrid'den Ayrılma Kararı Aldı

Antoine Griezmann, sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılacağını açıkladı. Griezmann, ''İnanılmaz beş yıl oldu. Her şey için çok teşekkür ederim.'' dedi.

15 Mayıs 2019 10:27
Atletico Madrid'den Ayrılma Kararı Aldı

Atletico Madrid'in Fransız yıldızı Antoine Griezmann, kulüp başkanı Angel Gil Marin ve teknik direktör Diego Simeone ile bir görüşme gerçekleştirdi. Deneyimli oyuncu, bu toplantı sonrasında takımdan ayrılacağını açıkladı. Fransız yıldız, Atletico Madrid formasını son kez Levante karşılaşmasında giyecek.

BARÇA 125 MİLYONU GÖZDEN ÇIKARDI

Başta yıldızlar topluluğu Barcelona olmak üzere birçok dev takımla adı anılan Griezmann'ın 125 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor. Barcelona'nın bu rakamı ödeyip, Antoine Griezmann ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia ediliyor.

MADRİD FORMASIYLA 133 KEZ AĞLARI SARSTI

Antoine Griezmann, sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılacağını bir videoyla duyurdu. Fransız yıldız, "İnanılmaz beş yıl oldu. Her şey için çok teşekkür ederim." sözleriyle Atletico'ya veda etti. Atletico Madrid formasını 256 kez giyen Griezmann, 133 gol attı, 50 asist kaydetti. Fransız yıldız Atletico formasıyla 1 UEFA Avrupa Ligi, 1 UEFA Süper Kupası, 1 de İspanya Süper Kupası kazandı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım