SON DAKİKA

Spor

Başakşehir Galatasaray Özet (0-0) maç sonucu

Karşılaşmanın büyük bir bölümü temposuz geçerken, mücadeleden gol sesi de çıkmadı ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla, Avrupa vizesi kovalayan Başakşehir, Galatasaray karşısında yara aldı.

7 Mayıs 2022 21:12
Başakşehir Galatasaray Özet (0-0) maç sonucu

Başakşehir Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports. Süper Lig 'de sezona büyük bir hayal kırıklığıyla devam eden ve hedefsiz kalan Galatasaray , Başakşehir deplasmanına çıktı. Başakşehir GS özet izle bein sport. Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde müthiş bir çıkış yaşayan ve Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen ev sahibi taraftarının da desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılmak istiyordu. Başakşehir Galatasaray maç sonucu kaç kaç bitti?

Ancak bol pozisyonlu, keyifli bir oyun vaadeden söz konusu karşılaşma pek beklenildiği gibi geçmedi. Zaman zaman iki takım da fırsatlar yakalasa da 90 dakika genelinde temposuz bir oyun vardı. Fırsatlar da değerlendirilemeyince karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Bu sonuçla Başakşehir, takipçisi Alanya'nın kazandığı haftada 1 puan alarak 61 puana yükseldi ve yine rakibiyle 1 maçlık farkını korudu. Galatasaray da puanını 48'e yükseltti, haftayı girdiği gibi 13. sırada kapattı.

 

 


 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım