SON DAKİKA

Genel

Bergama’da Günde 750 Kişilik İftar

İzmir’in Bergama İlçesinde 3 Yıldır Geleneksel Hale Gelen İftar Hayrı, Bu Ramazan Ayında Da Düzenlenirken, Bergama Kaymakamlığı Önündeki Alanda Her Akşam 750 Kişiye İftar Yemeği Veriliyor.

14 Nisan 2022 12:27
Bergama’da Günde 750 Kişilik İftar

İzmir’in Bergama ilçesinde 3 yıldır geleneksel hale gelen iftar hayrı, bu Ramazan ayında da düzenlenirken, Bergama Kaymakamlığı önündeki alanda her akşam 750 kişiye iftar yemeği veriliyor. 
Bergama’da geleneksel hale getirilen iftar hayrı bu Ramazan ayında 4. kez düzenleniyor. Bergama Belediyespor Kulüp Başkanı Bilir Altay tarafından kaymakamlık önünde bulunan tören alanında düzenlenen iftar programında her akşam 750 kişilik iftar yemeği dağıtılıyor. 


İftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu da Başkan Altay ile birlikte vatandaşlara iftar yemeği ikram etti. Ramazan ayının getirdiği bereketle bir araya geldiklerini ifade eden Koştu, her yıl düzenlenen iftar hayrı için Bergama Belediyespor Kulüp Başkanı Altay’a teşekkür etti. 
İftar vaktinde edilen duaların ardından Başkan Koştu da vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. 

 


Bergama’da Günde 750 Kişilik İftar
Bergama’da Günde 750 Kişilik İftar

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım