SON DAKİKA

Magazin

Bu fotoğraf bir babaya ne düşündürür?

Fotoğrafı Seren Serengil’in çektiği videodan aldım, Demet Şener ve Cenk Küpeli’nin cuma akşamı Les Ottomans’ta yapılan düğün töreninden...

23 Haziran 2019 18:36
Bu fotoğraf bir babaya ne düşündürür?

Nikah masasında Cenk Küpeli ve Demet Şener oturuyor. İkisi de son derece sade, şık ve güzel görünüyorlar. Tam o sırada 8 yaşındaki Ömer geliyor masaya, Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın oğulları Cen Küpeli’nin yanına yaklaşıyor, omzuna dokunuyor.

Cenk Küpeli de bu yakınlığa kayıtsız kalmıyor ve alıp Ömer’i dizine oturtuyor. O sırada Demet, “İrem nerede” diyor, İbrahim Kutluay’la evliliğinden olan 13 yaşındaki kızını da nikah masasına çağırıyor.

İrem de annesinin yanına geliyor hemen ve ortaya nikah masasında bu “yeni aile” fotoğrafı çıkıyor. Ömer, Cenk Küpeli’nin dizinde, İrem annesinin yanında nikah masasından dörtlü bir fotoğraf. Gördüğüm anda aklıma ilk gelen, “Bu fotoğraf bir babaya ne düşündürür” sorusu oldu.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım