SON DAKİKA

Magazin

Bülent Ersoy, Kerimcan Durmaz'a Tepki Gösterenlere Ateş Püskürdü

Sosyal medya hesabından yayınladığı müstehcen videosuyla büyük tepki toplayan Kerimcan Durmaz'a Bülent Ersoy'dan destek geldi. Diva, 'Ben hiç bilmem fenomen menomen, şikayet etmeyi biliyorsak hoş karşılamıyorsak izlemeyecektik' dedi.

9 Mayıs 2019 11:51
Bülent Ersoy, Kerimcan Durmaz'a Tepki Gösterenlere Ateş Püskürdü

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde cinsel organını gösterdiği videosu ile gündeme gelen Kerimcan Durmaz'a tepki gösterenlere ateş püskürdü.

BÜLENT ERSOY'DAN YORUM GELDİ

Kerimcan Durmaz, müstehcen videosunu sosyal medya hesabından yanlışlıkla paylaşmasının ardından günlerce konuşulmuş hatta hakkında onlarda suç duyurusunda bulunulmuştu. Birkaç gündür gündemdeki yerini kaybeden Kerimcan Durmaz'a, Bülent Ersoy'dan olay bir yorum geldi.

"HOŞ KARŞILAMIYORSAK İZLEMEYECEKTİK"

Kerimcan Durmaz hakkında sorulan bir soru üzerine konuşan Bülent Ersoy, isim vermeden şu açıklamalarda bulundu: "Ben hiç bilmem fenomen menomen, şikayet etmeyi biliyorsak hoş karşılamıyorsak izlemeyecektik"

"İZLEYECEKSİNİZ O ZAMAN"

Sözlerine "Niye ona bu kadar paye verildi? İzleyeceksiniz o zaman. On milyon kişi niye izliyor, izlemeselerdi. Şimdi de şikayet etmesin kimse" diyerek devam eden Bülent Ersoy, kısa süre içinde bu açıklamaları nedeniyle çok konuşulanlar arasına girdi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım