SON DAKİKA

Magazin

Burcu Esmersoy: Senden çocuğum olsun istiyorum dedi.

kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile aşk yaşadığı ortaya çıkan 45 yaşındaki sunucu Burcu Esmersoy, 2022’yi Nazım Akmandil’le karşıladı. İddiaya göre Esmersoy, Akmandil'den çocuk istiyor.

3 Ocak 2022 11:42
Burcu Esmersoy: Senden çocuğum olsun istiyorum dedi.

Aşkları doludizgin devam eden çiftten yakında evlilik haberi gelebilir.  Esmersoy yakın çevresine çok mutlu olduğunu söylemiş Esmersoy, Akmandil'le ilgili sorulara ise "Kaçacağımız, sakladığımız hiçbir şey yok. Gördüğünüz gibi her şey. Anı yaşıyoruz şu an. Çocukcağızın yanında soru soruyorsunuz çekiniyorum tabii ama şimdi rahatlıkla cevap verebilirim" cevabını verdi .

45 yaşındaki sunucu, "Okul kapılarında 'Yüzünü astırdı' falan diye konuşuyormuşsunuz. Göz kapağı operasyonu var sadece. Zaten paylaşımlarımda bunları anlatıyorum. Böyle şeyler yapmayın olur mu?" ifadelerini kullandı."Biz kendisinin yüzüne şöyle bir işlem yaptık diye konuşan insanlar vardır belki, inanmayın. Yüzüme bir şey yaptırdıysam, dişimi bile kime yaptırıyorsam paylaşıyorum. ben paylaşmadıysam tanımıyorumdur. Bunun garantisini verebilirim."dedi.

İlgili Haberler

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım