SON DAKİKA

Magazin

Çağla Şiker eleştirilere kızdı.

Aylık 200 bin TL kazandığı eleştirileri Çağla Şıkel’i kızdırdı. Model, “Ben anamdan böyle doğmadım, çok çalışarak buralara geldim. Onları rahatsız ediyorsa yapabileceğim bir şey yok” dedi.

28 Nisan 2019 09:27
Çağla Şiker eleştirilere kızdı.

Çağla Şikel, PureFresh’in lansmanına ev sahipliği yaptı. Model, ayda 200 bin TL kazandığı yönünde çıkan haberlere, “Benden bin 500 kat fazla kazananlar var. Ben anamdan böyle doğmadım, çok çalışarak buralara kadar geldim.
Onları rahatsız ediyorsa, yapabileceğim bir şey yok. Üreten bir insanım. Hesap yapacaklarına, hayatlarında ne üretebilirler ve nasıl faydalı olabilirleri düşünsünler” diyerek, tepki gösterdi.

Sağlığına dikkat ettiğini söyleyen Şikel, “Hayatım boyunca gazlı içeceklerden uzak durdum, çocukluğumda bile hiç içmedim. Genelde su ve ayran tüketiyorum. 40 yaşından sonra sağlığıma daha çok dikkat etmem gerek” diye konuştu.Sosyal medyada yapılan eleştiriler için ise model, “Herkes her şeyi söylüyor. Küfür ve hakaret edenler var. Ama söz konusu çocuklarım olursa iş değişir” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım