SON DAKİKA

Cesur Pozlarla Sosyal Medyayı Salladılar

Instagram'da 'backpackdiariez' hesabını yöneterek binlerce kişiye ilham olan Camille &Jean Sri Lanka'daki cesur tren pozuyla tartışmaya yol açtı.

8 Mayıs 2019 13:12
1 'backpackdiariez' isimli Instagram hesabını yöneten ünlü çiftin Sri Lanka'Da çekilen bu son fotoğrafı sosyal medyayı tam anlamıyla karıştırdı.

'backpackdiariez' isimli Instagram hesabını yöneten ünlü çiftin Sri Lanka'Da çekilen bu son fotoğrafı sosyal medyayı tam anlamıyla karıştırdı.

2 Binlerce takipçisi bulunan çiftin son adresi ise Ella, Sri Lanka'ydı.

Binlerce takipçisi bulunan çiftin son adresi ise Ella, Sri Lanka'ydı.

3 Paylaşımda Camille ve Jean'in ünlü tren hattında sarkarak fotoğraf çekildiği görülüyordu. Daha fazla 'beğeni' almak isteyen çiftin bu 'tehlikeli' paylaşımı ters tepti.

Paylaşımda Camille ve Jean'in ünlü tren hattında sarkarak fotoğraf çekildiği görülüyordu. Daha fazla 'beğeni' almak isteyen çiftin bu 'tehlikeli' paylaşımı ters tepti.

4 Pek çok kişi çifte, gençlere yanlış örnek olduğu ve önlem olmadan sırf beğeni için bunları yapmasına tepki gösterdi.

Pek çok kişi çifte, gençlere yanlış örnek olduğu ve önlem olmadan sırf beğeni için bunları yapmasına tepki gösterdi.

5 Beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşan Jean ve Camille, görüntüyü çekerken her türlü önlemi aldıkları konusunda ısrar etti ancak tepkiler hala dinmedi.

Beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşan Jean ve Camille, görüntüyü çekerken her türlü önlemi aldıkları konusunda ısrar etti ancak tepkiler hala dinmedi.

6 Geçtiğimiz sene ABD'nin California eyaletindeki Yosemite Ulusal Parkı'nı gezmeye gelen sosyal medya fenomeni bir başka çift, fotoğraf çekmek ve 'beğeni' almak uğruna uçurumda poz verince düşerek hayatlarını kaybetmişlerdi.

Geçtiğimiz sene ABD'nin California eyaletindeki Yosemite Ulusal Parkı'nı gezmeye gelen sosyal medya fenomeni bir başka çift, fotoğraf çekmek ve 'beğeni' almak uğruna uçurumda poz verince düşerek hayatlarını kaybetmişlerdi.

7

8

9

10

11

12

13

14

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım