SON DAKİKA

Magazin

Cinsiyet değiştirmişti! Estetiklerle bambaşka biri oldu

Bir dönem futbolcu Mohamed Elneny'den aldığı mesajları ifşa eden sosyal medya fenomeni Beren Güney cinsiyet değiştirmişti. Beren Güney cinsiyet değişimi sonrası estetiklere bir hayli para harcadı ve bambaşka biri oldu.

25 Mayıs 2022 18:11
Cinsiyet değiştirmişti! Estetiklerle bambaşka biri oldu

Geçtiğimiz senelerde Beşiktaşlı futbolcunun mesajlarını ifşa eden fenomen Beren Güney'in, eskiden erkek olduğu ortaya çıkmıştı.

Sosyal medyada çıkan cinsiyet değiştirdi iddialarının ardından Beren Güney de yaptığı paylaşımla gerçeği itiraf etmişti

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Elneny ile arasında geçtiğini iddia ettiği diyalog sonrası tanınan Beren Güney, daha sonra eski basketbolcu Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa ederek gündeme gelmişti.

SON HALİ GÜNDEM OLDU

SON HALİ GÜNDEM OLDU

Cinsiyet değiştiren ve estetik operasyonlara 500 bin TL ödeyen Güney'in değişimi olay oldu.

ÇOK SAYIDA OPERASYON GEÇİRDİ

ÇOK SAYIDA OPERASYON GEÇİRDİ

İlk önce testislerini aldıran daha sonra da ses değiştirme ameliyatı, ardından göğüs ve cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Beren Güney, tam 7 kere burun, 5 kere meme ameliyatı, 2 kere dudak kaldırma, elmacık kemiği ve çene ucu törpületme, yüz ve göz çektirme, 5 kere bacak doldurma, popo büyütme ve 5 kere de topuk protezi operasyonlarını geçirdiğini itiraf etmişti.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

"YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR"

Uzun süredir sosyal medyada paylaşım yapmayan Beren Güney, son halini takipçileriyle paylaştı.

Beren Güney, "Benim için yeni bir dönem başlıyor. Sanırım bu her halime yansıyor. Bu inanılmaz bir his! Gerçekten iyi ki varsınız. İyi dilekleriniz ve dualarınız hep benimle" dedi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım