SON DAKİKA

Magazin

Demet Şener: Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler

Demet Şener, 2005 yılında evlendiği İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski manken, geçtiğimiz aylarda iş insanı Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şener, ikinci kez nikah masasına oturdu. Şener, nikahtan kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Eski manken, o anları, ''Tüm güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler'' notuyla yayınladı. Şener'in paylaşımı çok sayıda beğeni ve ''Mutluluklar'' yorumu aldı

23 Haziran 2019 12:59
Demet Şener: Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler

Demet Şener, 2005 yılında evlendiği İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski manken, geçtiğimiz aylarda iş insanı Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şener, dün ikinci kez nikah masasına oturdu. Ortaköy'deki bir otelde gerçekleşen törende Şener ve Küpeli, birbirlerine 'evet' dedi. Çiftin iş yoğunluğu nedeniyle balayına hemen çıkmayacağı öğrenildi.

"TÜM GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Şener, nikahtan kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Eski manken, o anları, "Tüm güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler" notuyla yayınladı. Şener'in paylaşımı çok sayıda beğeni ve "Mutluluklar" yorumu aldı.


EVLENDİKTEN SONRA İLK İŞİ BU OLDU

Cenk Küpeli ile evlenen Demet Şener, nikahtan saatler sonra Instagram’da soyadını "Küpeli" olarak değiştirdi.


"EVLİLİK SÖZLEŞMESİ YAPMADIK"

Şener, "Gelinlik giyeceğim. Evlilik sözleşmesi yapmadık, aşkla evleniyoruz. Hamile değilim, yeniden anne olup olmayacağım sürpriz olsun" açıklamasında bulunmuştu.

"ŞU ANDA ÇOK AŞIĞIM"

Demet Şener'in eski basketbolcu ve işadamı Cenk Küpeli ile aşk yaşadığı geçtiğimiz aylarda bu fotoğraf ile ortaya çıkmıştı. Aşkını itiraf eden Şener, Cenk Küpeli ilişkisinin yeni olduğunu belirterek, "Bir şey saklamam hayatımda... Hiç saklamıyoruz. Ben özgür kadınım. Şu anda çok aşığım. Çok yeni bir ilişkimiz var. Aşk böyle bir şey, adam gibi çıkarsın..." demişti.

"AŞK DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ"

Geçtiğimiz aylarda Şener, muhabirlerin "Aşka kapılarınız kapalı mı?" sorusu üzerine, "Aşka neden kapalı olsun? Aşk dünyanın en güzel şeyi" sözleriyle yeni bir aşka her zaman açık olduğunu ve olumsuz düşünmediğini belirtmişti.

"SAYGI DUYULMASINI RİCA EDİYORUM"

Cenk Küpeli’nin Demet Şener ile ilişkisi başladığında başka biriyle nişanlı olduğu iddia edilmişti. Küpeli, basın açıklamasında, "Çıkan haberler kesinlikle doğru değildir. Bu zamana kadar kimseyle nişanlanmadım. Kendisi eski kız arkadaşımdır. Olmayan şeylerle Demet’le olan ilişkim yıpratılmaya çalışılmaktadır. Şu anda tek önemli şey Demet’le olan ilişkimdir. Saygı duyulmasını rica ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

CENK KÜPELİ KİMDİR?

Cenk Küpeli, 1985 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eski milli basketbolcular arasında yer alan Cenk Küpeli, kariyerine Tav Holding'de başladı. Sonra ise kariyerini genel müdür olarak devam ettirdi. Eski basketbolcu Cenk Küpeli, aynı zamanda Beşiktaş Kongre üyeliği ve Şişli Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyeti üyeliği yapıyor.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım