SON DAKİKA

Desiree Mize verdiği kilolar grenleri şoke etti.

ABD'de yaşayan 25 yaşındaki Desiree Mize, çocukluğundan bu yana obeziteyle mücadele ediyordu. Büyük çabalar sonucu 67 kiloya düşen genç kız, son haliyle görenleri şaşkına çeviriyor!

16 Haziran 2019 17:11
1 8 yaşındayken hipotiroid teşhisi konulan 25 yaşındaki Desire Mize, 135 kiloyu buldu.

8 yaşındayken hipotiroid teşhisi konulan 25 yaşındaki Desire Mize, 135 kiloyu buldu.

2 Fazla kiloları yüzünden sağlık sorunları yaşayan genç kadın, arkadaşlarıyla aynı diyetleri yapıyor, aynı spor salonlarına gidiyor fakat yine de kilo veremiyordu.

Fazla kiloları yüzünden sağlık sorunları yaşayan genç kadın, arkadaşlarıyla aynı diyetleri yapıyor, aynı spor salonlarına gidiyor fakat yine de kilo veremiyordu.

3 Bu zorlu süreçlerin ardından Mize, 24 yaşında gastrit bypass ameliyatı oldu.

Bu zorlu süreçlerin ardından Mize, 24 yaşında gastrit bypass ameliyatı oldu.

4 Desiree Mize, ameliyattan sonra düzenli spor ve sağlıklı beslenme ile 135 kilodan 67 kiloya kadar düştü.

Desiree Mize, ameliyattan sonra düzenli spor ve sağlıklı beslenme ile 135 kilodan 67 kiloya kadar düştü.

5 Genç kadın, kilo verdikten sonra hislerini, ''sadece fiziksel olarak değil ruhsal olarak da sağlıklı hissetmeye başladım.'' şeklinde yorumladı.

Genç kadın, kilo verdikten sonra hislerini, ''sadece fiziksel olarak değil ruhsal olarak da sağlıklı hissetmeye başladım.'' şeklinde yorumladı.

6 Desiree Mize, kilo vermekte zorlanan insanlara ilham olabilmek için kendi Instagram hesabı üzerinden sık sık öncesi ve sonrasına dair paylaşım yapıyor

Desiree Mize, kilo vermekte zorlanan insanlara ilham olabilmek için kendi Instagram hesabı üzerinden sık sık öncesi ve sonrasına dair paylaşım yapıyor

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım