SON DAKİKA

Magazin

Dost Kazığı!

Ünlü futbolcu Ryan Donk, önceki akşam arkadaşı Ryan Babel'in eşiyle samimi şekilde görüntülendiği iddia edildi.

3 Mayıs 2019 12:12
Dost Kazığı!

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk'un, bu yılın başında Beşiktaş'tan İngiltere'nin Fulham takımına transfer olan Hollandalı Ryan Babel'in eşiyle mekanda sarmaş dolaş eğlendiği iddia edildi. Çıkışta gazetecilerin kendisini beklediğini öğrenen 33 yaşındaki futbolcu, görüntülenmemek içinse arka kapıdan kaçtı.

SİTE GÜVENLİĞİ DEVREYE GİRDİ

Mekandan VIP araçla ayrılan Donk ile Babel'in eşi, Levent'teki rezidansa gitti. İkilinin görüntülenmemesi için de site güvenliği devreye girdi. Olaylı gecenin ardından gözler İngiltere'de top koşturan Babel'e çevrildi.

NE TEPKİ VERECEĞİ MERAK KONUSU OLDU

Takvim'de yer alan habere göre; Babel'in üç çocuğunun annesiyle ilgili kulaktan kulağa yayılan ihanet iddiasına ne tepki vereceği merak konusu oldu.

 

Ryan Babel ve eşi

"HADİ GEL KIRMIZI KAFA"

Yeşil sahalardaki başarısından çok özel hayatıyla gündeme gelen Ryan Donk'un geçtiğimiz yıla kadar Babel ile arasından su sızmıyordu. Hatta Donk, geçtiğimiz günlerde Babel'in Fulham'dan Galatasaray'a geleceği iddia edilince Instagram'da "Hadi gel kırmızı kafa" diye çağrıda bulunmuştu.

 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım