SON DAKİKA

Magazin

Düğünden önce sete

Aras Bulut İynemli’nin başrol oynayacağı ‘Yedinci Koğuştaki Mucize’ filminin kadrosuna Deniz Baysal da dahil oldu. Baysal, çekimlerin ardından evlilik hazırlığı yaptığı Barış Yurtçu ile nikâh masasına oturacak.

6 Haziran 2019 11:48
Düğünden önce sete

YÖNETMEN Mehmet Ada Öztekin’in yeni sinema filmi projesi “Yedinci Koğuştaki Mucize”nin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Bir baba-kızın duygusal öyküsünü konu alan yapımda başrolü Aras Bulut İynemli oynayacak, filmin kilit karakterlerinden birine de Deniz Baysal hayat verecek. O3 Medya’nın yapımcılığında çekilecek dram türündeki filmin çekimleri önümüzdeki günlerde İstanbul’da başlayacak, ardından Muğla’da devam edecek.

EYLÜLDE ÇEŞME’DE

“Yedinci Koğuştaki Mucize” filmindeki rolü için araştırmalara başlayan Deniz Baysal, bir yandan da düğün hazırlığı yapıyor. Bir süredir ilişki yaşadığı Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu, eylül ayında evleneceklerini açıkladı: “Hazırlıklara başladık. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Düğün kısmetse eylül ayında Çeşme’de olacak.”

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım