SON DAKİKA

Magazin

Ece Ronay, Mehmet Bilir ile Evlendi

Ece Ronay, 2.5 aylık hamile olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Ronay, sade bir törenle Mehmet Bilir ile dünya evine girdi.

12 Ocak 2022 07:47
Ece Ronay, Mehmet Bilir ile Evlendi

Son dönemde Mehmet Ali Erbil'e açtığı 'taciz' ve 'hakaret' davasıyla gündemde olan sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay, 2.5 aylık hamile olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Ronay, sade bir törenle Mehmet Bilir ile dünya evine girdi.

Ece Ronay'ın bebek beklediği daha önceden biliniyordu. Ece Ronay instagram hesabından yaptığı açıklamada ''Biraz midem bulanıyor. Biraz başım dönüyor.

Mehmet çok fedakarlık yaptı. Mehmet hep yanımda durdu” diye konuşmuştu. Şarkıcı Ece Ronay, ''Ben çocuğuma doğru babayı bulduğuma inanıyorum. Belki mutlu oluruz belki olmayız bilemiyorum. İmam nikahını yaptık. Evlilik teklifi de 4-5 ay önce aldım. Düğün tarihini de öne çektik'' demişti.

Şarkıcı Ece Ronay, klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu. Ece Ronay, sosyal medya hesabındaki açıklamasında, ''Düğün yapılmadı nikah yapıldı. Düğünü yaza bıraktım kır düğünü istiyorum.'' dedi. 

Yorumlar (2)

  • İSİMSİZ

    EceRonay güzel kız ben beğendim. Mutluluklar dilerim.

    21.01.2022 17:18
  • KELLE PAÇA

    Mide var midye var

    12.01.2022 10:49
  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım