SON DAKİKA

Teknoloji

Elon Musk Mars tweet’i ile interneti karıştırdı

Birkaç hafta önce ABD başkanı Donald Trump, Ay’ın Mars’ın bir parçası olduğunu söylemişti. Bu açıklamalardan sonra Trump, özellikle sosyal medyada alay konusu olmuştu. Şimdi de Elon Musk Mars attığı tweet ile Trump ile dalga geçti.

26 Haziran 2019 16:17
Elon Musk Mars tweet’i ile interneti karıştırdı

Elon Musk, Temmuz 2018 tarihinde gerçekleşen ay tutulmasından bir görüntü aldı ve yanına “Mars’ı İşgal Et” yazısını konumlandırdı. Daha sonrasında hiçbir açıklama yazmayarak bu fotoğrafı tweet olarak paylaştı.

Yaptığı gönderme, birçok takipçisi tarafından farkedilen Elon Musk’ın tweet’ine birçok yanıt geldi. Gelen bu yanıtlarda da alaycı tavrın devam edildiği görülüyor. Birçok kullanıcı, Trump’ın bu sözüyle dalga geçen yanıtlar paylaşmış.

Elon Musk attığı bu tweet ile sosyal medyada adeta bir kargaşa oluşturdu ve popüler bir konu haline getirmeyi başardı. Tabii yapılan bu göndermelerin ardından Trump tarafından henüz yeni bir açıklama gelmiş değil.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım