SON DAKİKA

Magazin

Emre Kınay, Ekrem İmamoğlu Paylaşımıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu!

İYİ Parti'nin İstanbul Kadıköy Belediye Başkan Adayı Emre Kınay, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği Ekrem İmamoğlu paylaşımıyla çok konuşuldu.

7 Mayıs 2019 01:23
Emre Kınay, Ekrem İmamoğlu Paylaşımıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu!


Ekranlara ara vererek siyasete atılan ünlü oyuncu Emre Kınay, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla çok konuşuldu.

"KİMSE SALAK DEĞİL, MİLLETLE DALGA GEÇMEYİN"

Instagram hesabından YSK'nın İstanbul seçiminin yenilenmesiyle ilgili paylaşım yapan Emre Kınay, "İstanbulun secilmis Belediye başkanıdır! Ayni zarftaydik hepimiz! Muhtarlar İl,ilce meclis pusulalari, Ben de adaydim kaybettim herkes adaydi kazanan oldu tebrik ettik. Kaybedenler oldu! BİNALİ YİLDİRİM kaybetti! EKREM İMAMOĞLU KAZANDİ! Hepsi dogru Akp nin meclis uyelikleri dogru orada hicccbirusulsüzluk hile hurda yok. Muhtarlarda yok meclislerde yok İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANİNDA VAR OYLE Mİ? Kimse salak degil! Bu milletle dalga gecmeyin! EGER DEDİGİNİZ GİBİYSE BU İSİN SORUMLUSU İÇİŞLERİ BAKANİNİN BİR AN ONCE GOREVDEN AZLEDİLMESİ GEREKİR! Bir de Eyyyyy demokrasi icin emek veren herkes!!! Eger secim yapilacaksa BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GOZETİMİNİ İSTEYİN!Cunku O secime, o secimin sonucuna o secimin secim kurullarina bu iktidarin hakim olduğu hicbir alana güven kalmadi!Demokrasi YSK eliyle,alinan emirler doğrultusunda askiya alınmıştır... BU TURK DEMOKRASİSİ İCİN UTANÇ GÜNÜDÜR! Ayni zarftan kendi çıktığında sevinen baskasi çıktığında cirkeflesenlerin bizi dunyaya rezil edisidir!" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım