SON DAKİKA

Genel

Erciş Aşevi Ramazan Ayına Hazır

Van’ın Erciş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı İle Kızılay Erciş Şubesi İşbirliğinde Hizmet Veren Aşevi, Ramazan Ayında İhtiyaç Sahipleri İçin Günlük 4 Bin Kişilik 3 Çeşit Sıcak Yemek Çıkaracak.van’ın Erciş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı İle Kızılay Erciş Şubesi İşbirliğinde Hizmet Veren Aşevi, Ramazan Ayında İhtiyaç Sahipleri İçin Günlük 4 Bin Kişilik 3 Çeşit Sıcak Yemek Çıkaracak.van’ın Erciş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı İle Kızılay Er

22 Mart 2022 19:54
Erciş Aşevi Ramazan Ayına Hazır

 Van’ın Erciş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Kızılay Erciş Şubesi işbirliğinde hizmet veren aşevi, Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri için günlük 4 bin kişilik 3 çeşit sıcak yemek çıkaracak. 
Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamlayan aşevini ziyaret eden Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı. Kaymakam Mehmetbeyoğlu, Ramazan ayı içerisinde 4 bin kişilik 3 çeşit sıcak yemeğin ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını belirterek, aynı zamanda ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında da bulunulacağını söyledi. 
 

Erciş Aşevi Ramazan Ayına Hazır
Erciş Aşevi Ramazan Ayına Hazır
Erciş Aşevi Ramazan Ayına Hazır

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım