SON DAKİKA

Kültür Sanat

EXO Mükemmel Bir Konserle Geri Döndü

EXO Konseriyle Sosyal Medyayı Salladı

19 Temmuz 2019 20:35
" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Dediğimiz gibi Temmuz EXO'nun ayı oluyor!

Baekhyun'nun solo albümü ve  alt grup SeChan'nın albüm hazırlıklarından sonra şimdi de bugün gerçekleşen EXO Planet #5-Exploration'ın ilk şovu ile EXO Temmuzun hakkını vererek ortalığı kasıp kavurmaya son hız devam ediyor. 9 kişi olan grup EXO, 3 üye eksik olmasına rağmen arkadaşlarının yokluğunu mümkün olduğunca hissettirmedi.

Konsere Don't Mess Up My Tempo ile başlayan EXO Transformer, Gravity, Sign, 24/7, Love Shot, Ooh La La La, Oasis, Lights Out, Been Through, Falling For You, Wait, Damage ve diğer şarkılarının performansını gerçekleştirerek hayranlarının ve sosyal medyanın büyük ilgisini toplayarak aynı zamanda Twitter'da dünya gündeminde 1. sıraya yerleşti.

Konserde solo performanslar mükemmelliğiyle göz dolduruken üyelerin yetenekleri bir kez daha tüm dünyaya kanıtlanmış oldu.

EXO Mükemmel Bir Konserle Geri Döndü

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım