SON DAKİKA

Spor

Fenerbahçe Altay Bayındır'ı transfer etti...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Altay Bayındır, yüzde 70'lik kurtarış oranıyla Süper Lig'in en iyi kalecileri arasında yer aldı.

9 Temmuz 2019 11:23
Fenerbahçe Altay Bayındır'ı transfer etti...

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Ankaragücü kalecisi Altay Bayındır ile 4 senelik sözleşme imzalandığını açıkladı.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, daha önce Fenerbahçe ile 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardıklarını ifade etmişti.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;

Kulübümüz, Ankaragücü forması giyen Altay Bayındır ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlamıştır.

 Formamızı, gelecek 4 yıl boyunca başarıyla taşıyacağına inandığımız 21 yaşındaki genç kalecimize ailemize hoş geldin diyor; Fenerbahçe’miz ile nice zaferler diliyoruz.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Altay Bayındır, yüzde 70'lik kurtarış oranıyla Süper Lig'in en iyi kalecileri arasında yer aldı.

Süper Lig'de yeni sezona iddialı girmek isteyen Fenerbahçe, son olarak Ankaragücü'nden Altay Bayındır ile anlaştı. 21 yaşındaki kaleci ile 4 yıllık sözleşme imzalayan sarı-lacivertli ekip, oyuncunun kulübüne de 1.5 milyon Euro bonservis ücreti ödedi. Kariyerinde profesyonel sözleşmesini 2015 yılında Ankaragücü ile imzalayan genç kaleci, geçtiğimiz sezon takımının kalesinde başarılı işlere imza attı. Geçtiğimiz sezon başkent ekibiyle kalesine gelen 94 şutun yüzde 70'ini kurtaran Bayındır, 28 gol yedi ve gol beklentisi olan 30.7'lik oranı +2.7 oran farkla kapattı. Altay geçtiğimiz sezon Ankaragücü formasıyla Süper Lig'de 17 maçta forma giydi

Istanbul

Fenerbahçe Kulübü, genç kaleci Altay Bayındır ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Ankaragücü forması giyen Altay Bayındır ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlanmıştır. Formamızı gelecek 4 yıl boyunca başarıyla taşıyacağına inandığımız 21 yaşındaki genç kalecimize ailemize hoş geldin diyor, Fenerbahçe'miz ile nice zaferler diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım