SON DAKİKA

Spor

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki muhtemel rakipleri belli oldu

Şampiyonlar Ligini Liverpool'un kazanması sonrasında Galatasaray'ın 1. torbadaki rakipleri netleşti.

2 Haziran 2019 12:02
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki muhtemel rakipleri belli oldu

Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligine doğrudan katılacak olan Galatasaray'ın Liverpool'un Tottenham'ı 2-0 mağlup ederek Devler Ligini kazanması sonrasında 1 torbadaki rakipleri belli oldu.

Sporx'te yer alan habere göre; İspanya, İngiltere, Almanya'nın grup aşamasındaki takımları tamamen belli oldu. 12 takımın 11'i Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alırken, sadece Leipzig UEFA puanıyla sarı kırmızılılar ile aynı torbada olması bekleniyor.
Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasına ön elemede 'Şampiyonlar Yolu'ndan 4 takım, 'Lig Yolu'ndan ise 2 takım katılacak. Şampiyonlar Yolu'ndaki en iyi takımlar olarak Young Boys, Ajax, Kızılyıldız, Celtic dikkat çekiyor. Lig Yolu'nda ise Porto, PSV Eindhoven, Basel dikkat çeken takımlar arasında yer alıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali oynayan Tottenham ve Liverpool'un gruplara direk girecek olması nedeniyle buradan gelecek 'grup aşamasına direkt katılım hakkı' Avusturya şampiyonu olan RB Salzburg'a devredildi. UEFA Avrupa Ligi'nden gruplara katılım hakkı ise Chelsea'nin kupa kazanması nedeniyle Lyon'un oldu.

1. TORBA

Liverpoool

Manchester City

Chelsea

Barcelona

Juventus

Bayern Münih

PSG

Zenit

2. TORBA

Tottenham

Real Madrid

Atletico Madrid

Borussia Dortmund

Napoli

2 VEYA 3. TORBA

Shakhtar Donetsk

Benfica

3. TORBA

Lyon

Bayer Leverkusen

RB Salzburg

Valencia

Inter

3 VEYA 4. TORBA

Lokomotiv Moskova

Genk

Galatasaray

RB Leipzig

4. TORBA

Atalanta

Lille

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım