SON DAKİKA

Magazin

Gülşen'in çok konuşulan transparan elbisesi!

Son zamanlarda sahne kostümleriyle konuşulan Gülşen, yine transparan tercihiyle adından söz ettirdi. Daha önce,

24 Mayıs 2022 08:53
Gülşen'in çok konuşulan transparan elbisesi!

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Gülşen, Kıbrıs ve Bursa'nın ardından bu kez İzmir'de sahne aldı. Ünlü şarkıcı, çok konuşulan sahne kıyafetlerine bir yenisini daha ekledi.

ATEŞTEN ELBİSE!

Geçtiğimiz günlerde bir giyim markası ile işbirliğine imza atan Gülşen, transparan elbisesiyle yine iddiasını konuşturdu. Gülşen, geceden fotoğrafları, "Ateşten elbise'nin ilk konser tecrübesi... O daha ne yazlar, ne kışlar görecek..." notuyla 1,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

 

Gülşen'in 'ateşten elbise'si! - Güncel Magazin Haberleri

"DURUŞUM ÇOK NET!"

Ünlü isim, ardından sahne kıyafetleriyle ilgili son olarak "Dışarıdan hiçbir soru işareti mahal verecek hiç bir durumum yok. Duruşum çok net! Söylemek istediğim her şeyi dışa vurumla yansıtıyorum. Her alanda çok net bir duruşum olduğumu düşünüyorum." demişti.

Gülşen'in 'ateşten elbise'si! - Güncel Magazin Haberleri

"İLHAM OLMAK ÇOK GÜZEL BİR ŞEY"

Gülşen, gazetecilerin "Sizin sahne kostümlerinizden sonra diğer sanatçıların da kıyafetleri konuşulmaya başladı. Siz öncü olduğunuzu düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Herkes kendi neyin içinde olmak istiyorsa ne yapmak istiyorsa yapması gerekiyor. İlham olmak çok güzel bir şey benim için." yanıtını vermişti.

 

Gülşen'in 'ateşten elbise'si! - Güncel Magazin Haberleri

"BU BENİM DÜNYAM"

Öte yandan Gülşen, birkaç gün önce basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Son dönemde sahnede giymeyi tercih ettiği kıyafetleriyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı, "Bu benim dünyam, bu benim stilim." diyerek, konuyla ilgili soruları geçiştirmişti.

 

Gülşen'in 'ateşten elbise'si! - Güncel Magazin Haberleri

TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Ünlü şarkıcının sahne elbisesi yine sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimi takipçisi, "Gözümüzü senden alamıyoruz." derken, kimisi ise, "Güzellik algısı mı değişti yoksa ben mi bir şey kaçırdım?" yorumunu yaptı.

 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım