SON DAKİKA

Magazin

Hatice Şendil'den iddialara yanıt geldi

Hatice Şendil'den Fahriye Evcen iddialarına yanıt verdi

15 Ocak 2022 21:09
Hatice Şendil'den  iddialara yanıt geldi

2015'te nikah masasına oturduğu yapımcı ve eski oyuncu Burak Sağyaşar ile mutlu bir evlilik sürdüren Hatice Şendil, Tarabya’da görüntülendi. Şendil, Fahriye Evcen iddialarına yanıt verdi. Elçin Sangu'nun "Sektörden silinir inşallah" sözlerini de değerlendirdi.

Tarabya'da oğlu Can’ı okul çıkışı bekleyen Hatice Şendil'in, araç içerisinde senaryo okuduğu görüldü.

"Artan koronavirüs vakaları nedeniyle hayatı daha sakin yaşamaya çalışıyoruz" diyen oyuncu, sevenlerine müjdeyi verdi.

"Görüştüğüm ve yakın olduğum işler var. Çalıştığım işler de var, bakalım" diyen Şendil, yeni projesiyle ilgili, "Modern bir hikaye olacak. Kadın hikayesi olacak” ifadelerini kullandı.

Elçin Sangu’nun "Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. 'Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah."

"Bu niye böyle paralar kazanıyor dediğim ünlüler de var" sözleri hatırlatılan Şendil, "Sizin başınıza böyle şeyler geldi mi?" sorusunu şöyle yanıtladı...

"Neden böyle bir şey söylediği tabii ki kendi deneyimidir. Onun cümleleri üzerinden bir şey söylemek istemem. Çalışma şartları çok zor, uzun saatler çalışılıyor."

"Sabrın ve tahammülün azaldığı süreler olabilir, herhalde o dönemlere denk gelen hisler ve duygular. Profesyonel hayatta çalışırken duygularımızı biraz bastırmamız gerektiğini düşünüyorum."
 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım