SON DAKİKA

Magazin

İbrahim Kutluay ile Demet Şener arası kızışiyor

İbrahim Kutluay: Demet Şener'e El Altından 2 Milyon TL Verdim

12 Mayıs 2019 10:02
İbrahim Kutluay ile  Demet Şener arası kızışiyor

Demet Şener'in 'Nafakamı ödemiyor' diye icra takibi başlattığı İbrahim Kutluay, "Boşanırken 3 milyon TL tazminat belirlendi ama ben ona 5 milyon TL verdim" dedi.

Mutlu bir şekilde başlayan evliliklerini üç yıllık çekişmeli boşanma davasının ardından 25 Mart'ta sonlandıran Demet Şener ile İbrahim Kutluay arasındaki 'nafaka krizi' başka bir boyuta taşındı.

SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Eski manken Demet Şener'in 11 yıllık eski eşine "Çocuklarımız için belirlenen aylık 32 bin 500 liralık nafakayı ödemiyor" gerekçesiyle başlattığı icra takibinin ardından Kutluay, sert açıklamalar yapmıştı. Ancak eski basketbolcu, nafakasını ödemediğini ve sağlık sigortalarını iptal ettirdiği iddialarına, aksini gösteren dekontları basınla paylaşarak yalanladı.

EL ALTINDAN 2 MİLYON TL İDDİASI

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; İbrahim Kutluay, Demet Şener'e boşanırken mahkemece belirlenen 3 milyon TL'lik tazminatın yanı sıra el altından 2 milyon TL daha verdiğini açıkladı. "Bu paranın aylık getirisini de açıklasın" iması yapan eski basketbolcu, "Eskiden aile olmuş kişilerin bu hale gelmesi de benim ve çocuklarım için tam bir felaket" dedi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım