SON DAKİKA

Güncel

Infinitive Life

İnsanın fiziki varlığı her ne kadar ağırlık, boy, kilo ya da diğer özellikler ile sınırlansa da esasen bundan ibaret değildir.

18 Mayıs 2022 10:13
Infinitive Life

Infinitive Life

İnsanın fiziki varlığı her ne kadar ağırlık, boy, kilo ya da diğer özellikler ile sınırlansa da esasen bundan ibaret değildir. Varlığının ötesin her zaman keşfetmek konusunda meraklı olan insan aslında duygu, düşünce, his, ruh ve bunlar benzeri metafizik özelliklere de sahip bir varlıktır. İçsel yolculuk da aslında bunu keşfetmek amacıyla başlamaktır. Hayatta bireyin karşısına çıkan her türlü duruma karşı sergilediği tavır, tutum ya da içinde bulunduğu duygu durum aslında bu metafizik özelliklere yön vermede rol oynar. Fakat buradaki en önemli etmen kuşkusuz insanın ta kendisidir. Zira doğru bir yaklaşım ve eğitim ile kişi kendi metafizik özelliklerini şekillendirebilir ve bunun neticesinde ruhani ölçüdeki huzura erişebilir. Infinitive Life aslında bu yolculukta bireye yol arkadaşlığı yapmak için multidisipliner bir çalışma mekanizmasına sahip.

Infinitive Life Eğitimleri

Infinitive Life eğitimleri hayata farklı bir bakış açısı kazandırmanın yanında kişiye ihtiyaç duyduğu desteğin eğitimini vermeyi amaçlamaktadır. Bu bağlamda bilinçaltı kodalama, nefes, kuantum bilgeliği, NLP alanlarında eğitimleri kapsamaktadır. Burada esas olan bireyin kendisini merkeze almak ve orada tutmaktır.

 

1.    Kuantum Bilgeliği ve İnsan:

Kuantum bilgeliği eğitiminde maddi çerçevelerin dışında manevi boyutlardaki düşünce yapısı ele alınır. Bu eğitim aslında ezber bozan nitelikte bir eğitimdir zira görünenden ziyade görünmeyen düşünce boyutunun varlığı konu alınır.

2.    Bilinçaltı Kodlama Eğitimi:

Bilinçaltı her bireyin hayatının en az bir evresinde onu çevreleyen ve köşeye sıkıştıran bilgilerin toplandığı bir yer olarak tasvir edilebilir. Peki bu hep böyle mi devam eder? Elbette ki hayıt doğru bir eğitim ile bilinçaltınızdaki salt düşünce, kaygı ya da çerçevelerden kurtulabilir ve kuş gibi hafifleyip size pranga vuran düşüncelerden azade olabilirsiniz.

3.    NLP Eğitimi:

Hayatımızda otomatikleşen yalnızca araç gereçler değildir, beynimiz de bir yerden sonra otomatik bir hale gelir. İşte NLP yani Sinir Dili Programlaması size beyninizi yeniden kodlamanıza olanak tanıyacaktır. Bunu Bilinçaltı Kodlama ile karıştırmamak gerekir, zira NLP eğitimlerinde en temel amaç kişinin gündelik yaşamı içerisinde otomatikleşen bazı şeyleri bilinçli bir şekilde yapmasını sağlamaktır.

4.    Nefes Koçluğu:

Nefes alıp vermek çok sıradan ve basit gibi beliyor değil mi? Bir an nefessiz kaldığınızı ya da hayatta bir saniyeliğine oksijenin olmadığını hayal edin. Ne olacağını tahmin edebiliyor musunuz? Bu çok zor, ama size yapılan bir araştırma neticesinde bir saniyeliğine oksijenin olmaması durumunda dünyanın %95 oranında var olamayacağının ortaya çıktığını söylesek oldukça şaşırırsınız. Bu çok normal zira insan gibi komplike bir varlık anca bununla ayakta kalabiliyor. Vücudumuza giren çıkan ilk ve en önemli madde nefestir. Bunu doğru bir şekilde yapmanın sağladığı manevi mutluluğu hissedince siz de çok şaşırabilirsiniz.

Infinitive Life ile İnsanın İç Benliğine Yolculuk

İnsanın iç benliğine olan yolculuğu aslında kendini ruhunu keşfetmesi gibidir. Zira bugüne değin yaşadıklarımız içerisinde hoşumuza giden ve gitmeyen şeyler esasen ruhumuza hitap edip etmedikleri ile ilişkilidir. Bu durum biraz karmaşık gelse de aslında uzmanlar bunu çok daha anlaşılır ve uygulanabilir bir hale getirmişlerdir. Nitekim Infinitive Life eğitmenleri de bunu yapmış ve en iyi şekilde ortaya koyarak bireye kendini keşfetme yolunun kapısını aralamışlardır. Bu bağlamda birçok farklı eğitimi, seansı veya atölye çalışmasını kategorize ederek bireye en çok hitap eden işlemi ortaya çıkartmayı hedeflemiştir. Infinitive Life, genel itibari ile atölye çalışmaları, seanslar ve eğitimler başlıklarını çeşitli alt kategoriler dahilinde sunmuşlardır. Bunlar şu şekilde listelenebilir;

1.       Eğitimler;

a.       Kuantum Bilgeliği ve İnsan

b.       Bilinçaltı Kodlama Eğitimi

c.       NLP Eğitimi

d.       Nefes Koçluğu

2.       Atölyeler;

a.       Yas ve Krizlerden Kurtulma Atölyesi

b.       Anda Olmak Atölyesi

c.       Nefes Atölyesi

d.       Öz Sevgi, Öz Şefkat, Öz Güven Atölyesi

e.       Bağ Kesme ve Affetme Atölyesi

f.       Mutluluk ve Motivasyon Atölyesi

3.       Seanslar;

a.       Bioenerji Seansları

b.       Nefes Seansları

c.       EFT ve NLP Seansları

d.       Theta Healing Seansları

e.       Bilinçaltı Seansları

f.       Bağ Kesme ve Affetme Seansları

Alanında profesyonel eğitimciler tarafından geliştirilen bu çalışmalar bireyin kendisini A noktasından B noktasına getirmesinde yardımcı olan en önemli etmenlerin başında geliyor. Kişiye en çok hitap eden çalışma Infinitive Life bünyesinde alanında uzman eğitmenlerce verilerek hayatına dokunmayı amaçlamaktadır. Sizlerde ihtiyacınız olan çalışma ile kendi yolculuğunuza başlamak istiyorsanız aslında ilk adımı bunu okuyarak atmışsınız demektir, devam edip sonuca ulaşmak sizin elinizde.

 

 

 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım