SON DAKİKA

Teknoloji

Instagram Yeni Bir Özellik Test Ediyor

Sosyal medya devi Instagram bu aralar yeni özelliğini test ediyor. Son güncelleme ile birlikte hikaye süreleri 1 dakika olabilir.

17 Aralık 2021 11:15
Instagram Yeni Bir Özellik Test Ediyor

Sosyal medyanın dev oyuncusu Instagram, bu günlerde yeni bir özellik üzerine çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yapılan yeni güncellemeler ile birlikte 15 saniyelik Instagram hikayeleri 59 saniyeye çıkabilir. Kullanıcılar uzun videoları da hikayelerine eklemekten büyük keyif duymakta. Ancak Instagram'ın 15 saniye sınırlamasından dolayı uzun videolar bölünmek durumunda kalıyor. 

Instagram yeni güncellemesini test ediyor! Hikaye süreleri 1 dakikaya çıkıyor

Yeni özellik ile birlikte böyle bir sorunun ortadan kaldırılması planlanmaktadır. Instagram yetkili isimlerinden henüz bir açıklama gelmemiş iken son zamanlarda hikayelerinde bunu test etmesi kullanıcıların dikkatlerinden kaçmadı. Türkiye'de bir kullanıcının fark ettiği bu testte 15 saniyelik hikayesinin 15 saniyeden fazla yüklenebildiğini görünce Instagram'ın yakın zamanda yeni bir güncelleme yayınlanacağı büyük bir merak konusu oldu. 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım