SON DAKİKA

Instagramda Güzel Fotoğrafların Sırrını Açıkladı

Instagram fit vucüduyla ile popüler olan Chessie King, hiçbir şeyin Instagram'da göründüğü gibi olmadığını kanıtlamak için paylaşımlarda bulunarak Instagram'ın gerçek yüzünü ortaya koyuyor.

26 Nisan 2019 10:36
1 ABD'nin Miami şehrinde yaşayan fitness bloggerı Chessie King, oldukça fit ve çekici vücudunu sergilediği fotoğraflarıyla kendine hayran bırakıyor.

ABD'nin Miami şehrinde yaşayan fitness bloggerı Chessie King, oldukça fit ve çekici vücudunu sergilediği fotoğraflarıyla kendine hayran bırakıyor.

2 Ancak o kendisini takip eden 460 binin üzerindeki sosyal medya kullanıcısına dürüst davranıp işin gerçek yüzünü gösteriyor.

Ancak o kendisini takip eden 460 binin üzerindeki sosyal medya kullanıcısına dürüst davranıp işin gerçek yüzünü gösteriyor.

3 Doğru açı ve iyi pozla Instagram fotoğraflarının gerçeğinden çok farklı olabileceğini kanıtlayan King, böylece mükemmellik algısının dışındaki insanlara zorbalık yapanları da inceden eleştiriyor.

Doğru açı ve iyi pozla Instagram fotoğraflarının gerçeğinden çok farklı olabileceğini kanıtlayan King, böylece mükemmellik algısının dışındaki insanlara zorbalık yapanları da inceden eleştiriyor.

4 Hatta King uluslararası siber zorbalık karşıtı kar amacı gütmeyen kuruluş olan Cybersmiles ile ortak bir kampanya başlatmıştı.

Hatta King uluslararası siber zorbalık karşıtı kar amacı gütmeyen kuruluş olan Cybersmiles ile ortak bir kampanya başlatmıştı.

5 Blogger, sürekli olarak fiziksel özelliklerine yönelik aldığı ağır eleştirileri ti'ye alıyor.

Blogger, sürekli olarak fiziksel özelliklerine yönelik aldığı ağır eleştirileri ti'ye alıyor.

6 İşte ünlü blogger Chessie King'in Instagram / gerçek hayat paylaşımları....

İşte ünlü blogger Chessie King'in Instagram / gerçek hayat paylaşımları....

7 Gerçek hayattaki resimleri ile oldukça olumsuz yorumlar alsa bile olumlu yorumlarda bir o kadar çok.

Gerçek hayattaki resimleri ile oldukça olumsuz yorumlar alsa bile olumlu yorumlarda bir o kadar çok.

8 Sadece doğru bir duruş ve doğru bir açı ve doğru bir makyaj ile aradaki fark.

Sadece doğru bir duruş ve doğru bir açı ve doğru bir makyaj ile aradaki fark.

9 Spordan sonra...

Spordan sonra...

10

"Bikini vücudum, bu da ayrıca bikini vücudum"

11

12

13

14

15

16

17

18

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım