SON DAKİKA

Teknoloji

İptal mi Ediliyor? Cybertruk’ın üretim tarihi web sitesinden kaldırıldı

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, merakla beklenen Cybertruck'ın 2022'de üretileceğini söyleyerek web sitesinden tarihi kaldırdı.

14 Ocak 2022 10:59
İptal mi Ediliyor? Cybertruk’ın üretim tarihi web sitesinden kaldırıldı

2019 yılında dünyanın en zengin adamı Elon Musk'ın elektrikli otomobil şirketi Tesla, elektrikli kamyoneti Cybertruck'ı dünyaya taşıdı. Olağanüstü tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken otomobil, birçok kişide heyecan ve heyecan uyandırdı. Ancak, aracın piyasaya sürülmesinden bu yana üretimle ilgili bir takım sorunlar yaşandı.

Cybertruck'ın ilk kez 2021'in sonlarında üretileceği açıklandı. Ancak geçtiğimiz birkaç ay içerisinde bu tarihin 2022 sonuna ertelendiği bildirildi. Bunun ardından aracın teknik özellikleri ve fiyat bilgileri internet sitesinden kaldırıldı. Şimdi Cybertruck'ı heyecanla bekleyenleri üzecek bir haber geldi. Tesla, Cybertruck'ın 2022'de üretileceği tarihi web sitesinden kaldırdı.

Üretim Tarihinin web Sitelerinden Kaldırılması Akıllara Soru İşareti Getirdi.

Durum ilk olarak araba web sitesi Edmunds tarafından fark edildi. Edmunds'a göre, şirketin web sitesindeki sipariş sayfasında daha önce "2022'de üretim yaklaştıkça konfigürasyonunuzu tamamlayabileceksiniz" ifadesi yer aldı. yapılandırma". Merakla beklenen alım tarihinin tekrar ertelenmesinin muhtemel olduğu görülüyor.

The Verge'e göre, bu kararın arkasında birkaç faktör olabilir. Büyük olasılıkla, hepimizin tahmin edebileceği gibi, devam eden küresel salgın ve çip krizidir. Ek olarak, kaynaklar otomobilin benzersiz tasarımının üretimi geciktirebileceğini söylüyor.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım