SON DAKİKA

Güncel

İSKİ'den Suya Olağanüstü Zam Haberi

İSKİ Genel Kurulu'nun bugünkü toplantısından İstanbulluları üzecek zam haberi geldi. İstanbul'da suya %17.80 zam

15 Aralık 2021 18:31
İSKİ'den Suya Olağanüstü Zam Haberi

Neredeyse her gün bir şeylere zam geldiği bu günlerde bir zam haberi de İstanbul'dan geldi. İSKİ'nin bugün yaptığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda suya %17.80 oranında zam oy birliği ile kabul edildi. Karar neticesinde 2022 yılı itibariyle İstanbul'daki tüketiciler suyu 17,80 oranında zamlı bir şekilde kullanacak.

İstanbul'da su zammı

İstanbul'da Suya Zam Önerileri

Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde BB Meclisi'nin aralık ayındaki oturumlarının ikinci birleşimi bugün meclis 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında bir araya geldi. Yapılan birleşimin temel gündem maddesi 2022 zamlı su fiyatları oldu. Tarife Komisyonu Başkanı AK Partili Meclis Üyesi Hidayet Erdöl, % 57.80 oranında sabit ve her ayın TÜFE oranında zam miktarı önerdi. Erdöl ayrıca insani su kullanım hakkının kaldırılması ile birlikte esasen %25 oranında gizli zammın yapıldığını ve "Suya toplam yüzde 96 zam önerisi getirildi. AK Parti ve MHP grubu olarak bu teklifi kabul etmemiz mümkün değil" sözlerini dile getirdi.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım