SON DAKİKA

Son Dakika

Kadıköy metrosunda bir erkek elindeki bıçakla kadın yolcuya saldırdı

Metroda bir kadın saldırıya uğradı!

25 Kasım 2021 09:44
Kadıköy metrosunda bir erkek elindeki bıçakla kadın yolcuya saldırdı

Akşam saatlerinde İstanbul Tavşantepe metrosunda kadın bir yolcu bir erkek tarafından saldırıya uğradı. Yolculardan biri o anları kaydederken saldırganın kadına "Yüzünü keserim senin" tehdidinde bulunduğu görüntülere yansıdı. 20 suç kaydı olduğu öğrenilen saldırganın kadına "Yüzünü keserim senin" tehdidinde bulunduğu tespit edildi. Durakta inen şüpheli yol boyunca metro aracındaki diğer yolcuları korkutarak endişe yarattı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şahsı yakalamak için başlatılan  detaylı bir çalışma sonrasında saldırgan gece yarısı yakandı. Öte yandan, yapılan araştırmalarda görüntüyü paylaşan şahsın mağdur şahıs olmadığı paylaşım yapan kişinin alıntı yaparak paylaştığı ve yapılan çalışmalar sonucu görüntülerdeki şahsın E.Y.(32) olduğu tespit edilmiştir. 02:30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınan şahısın 20) adet suç kaydının olduğu görüldü.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım