SON DAKİKA

Ekonomi

Kargo Şirketinden Kadınlar Günü İndirimi

Yurtiçi Kargo, Kadınlar Günü Dolayısıyla 8-31 Mart Tarihleri Arasında Yapılacak Olan Bireysel Gönderilerde İndirim Yapacağını Duyurdu.

8 Mart 2022 13:22
Kargo Şirketinden Kadınlar Günü İndirimi

Yurtiçi Kargo, Kadınlar Günü’nü kutlamak amacıyla 8-31 Mart tarihleri arasında yapılacak olan bireysel gönderilerde indirim yapacağını duyurdu. 

Düzenlediği yerel ve genel kampanyalarla üretim yapan ev hanımlarının ve sözleşme yapacak kadar hacmi olmayan küçük işletme sahibi girişimcilerin her zaman yanında olan Yurtiçi Kargo, Kadınlar Günü’ne özel indirim sunuyor. 8-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında şirket, 30 desiye kadar olan tüm bireysel gönderilerde yüzde 25 indirim uygulayacak. 

Verilen bilgiye göre, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Yurtiçi Kargo birimlerine gittiklerinde ‘Kadınlar Günü Kampanyası’ndan yararlanmak istediklerini söylemeleri yeterli olacak. Standart taşıma ve hizmet bedelleri üzerinden uygulanacak söz konusu indirim oranı ile ilgili detaylı bilgiye kargo şirketinin web adresi ve çağrı merkezinden ulaşılabiliyor. 

Evde üretim yapanlara lojistik destek 


Yurtiçi Kargo; ev hanımları, küçük ölçekli işletmeler ve yerel üretim yapan esnaflara sunduğu onlarca avantajlı kampanya ile onlara fayda sağlamaya ve yeni pazarlara açılarak işlerini büyütmelerini desteklemeye devam ediyor. 

Her yıl üreticilerin istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda kampanyalarını güncelleyen kargo şirketi, binlerce üreticiye indirimli fiyatlarla lojistik destek sağlıyor. Türkiye’nin dört bir yanında yetişen ürünlere yönelik gıda kampanyalarının yanı sıra bölgelere özgü zanaat ürünleri ürüten ya da satan müşterilerine yönelik fiyat avantajları sağlayan şirket, e-ticaret yapmak isteyenleri avantajlı kargo fiyatlarından yararlanmasına fırsat veriyor. 
 

Kargo Şirketinden Kadınlar Günü İndirimi

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım