SON DAKİKA

Güncel

Katie Price Fiziğini Türk Cerrahlara Borçlu Olduğunu Söyledi

Ünlü İngiliz Sanatçı Katie Price Fiziğinin tamamını türk cerrahlara borçlu olduğunu belirtti Katie Price:Artık Rahat Rahat Poz Verebilirim dedi .

2 Temmuz 2019 15:24
Katie Price Fiziğini Türk Cerrahlara Borçlu Olduğunu Söyledi

Katie Perie 22 Mayıs 1978 tarihinde İngiltere'nin Brighton kentinde doğmuştur Tam adı Katrina Amy Alexandre Alexis  Infield'tır Uzun Süre 'Jordan' lakabıyla da anılmıştır. aynı zamanda katie price modellik ve şarkıcılık yapmaktadır.

Ünlü şarkıcı 41 yaşında olmasına rağmen hala 20 yaşındaki genç bayanlara taş çıkarmaya devam ediyor.Ünlü şarkıcının 17 yaşından beri bıçak altına yattığı öğrenildi.Ayrıca da 5 çocuk annesi de olan Katie Price 5 tane Çocuğu olmasına rağmen fiziğini çok güzel koruyor ve sürekli bıçak altına yatan bu bayan kendini sürekli değiştiriyor.

 

Fakat olayların ardından bir süre kendinin toparlayamayan katie price bir süre kendine gelemedi ama ardından zorlukları geride bırakarak hayatına devam etti.iyileştikten kısa bir süre sonra kendi tasarladığı yaz koleksiyonunu giyip tekrar sahalara döndü 

 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım