SON DAKİKA

Magazin

Kendall Jenner o kıyafeti giymek için izin istedi

Kendall Jenner o kıyafeti giymek için gelinden izin istemiş!

12 Ocak 2022 07:27
Kendall Jenner o kıyafeti giymek için izin istedi

Kendall Jenner'ın yakın arkadaşı Lauren Perez evlendi. Yakın arkadaşının düğününde epey iddialı bir kıyafet giyen Kendall Jenner çok tepki almıştı. Meğerse ünlü model bu iddialı seçimi için gelinden izin almış.

Kendall Jenner, Lauren Perez'in Kasım 2021'deki düğününde tartışmalı elbise tercih etmişti. İddialı bir dekolte ile fiziğini sergileyen ve düğünde gelinin bile önüne geçen Jenner'ın bu tarzı eleştirilere sebep olmuştu. Jenner 'kaba' ve 'saygısız' ifadeleriyle eleştirildi.


ÇOK MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORDU'


Kendall Jenner'ın elbisesi kasım ayından beri konuşulurken gelin daha fazla dayanamadı. Perez bir takipçisine "Çok muhteşem görünüyordu" yanıtını verdi. Gelinin kendisi gündem yapmazken bu konunun bu kadar konuşulması da herkesi kızdırdı. Kendall Jenner'ın seçimi için gelin Perez'den izin aldığı da ortaya çıktı.

 

İLK KEZ PAYLAŞMIŞTI

Öte yandan Kendall Jenner, basketbolcu sevgilisi Devin Booker ile aşk pozunu ilk kez 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Jenner, fotoğrafına kalp emojisi koymuştu.Geçtiğimiz aylarda 'Keeping Up With The Kardashians'ın ortak yapımcılarından Farnaz Farjam, Kendall Jenner'ın aşk hayatıyla ilgili bir ayrıntıyı gözler önüne sermişti.Farjam, ünlü modelin aşk hayatıyla ilgili bir ayrıntıyı gözler önüne serdi. The Daily Dish'e konuşan Farnaz Farjam, "Kendall Jenner'ın her zaman kendi kuralları vardı" ifadelerini kullanmıştı.


 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım