SON DAKİKA

Politika

Kılıçdaroğlu'ndan büyük rest : Mitingi yapacağız, Vali de Erdoğan'da görecek !

Miting krizi büyüyor!

27 Kasım 2021 15:24
Kılıçdaroğlu'ndan büyük rest : Mitingi yapacağız, Vali de Erdoğan'da görecek !

Doların yükselmesiyle birlikte kulislerde erken seçim ihtimalleri çok konuşuluyor.  CHP, Mersin Cumhuriyet Meydanı'nda miting yapacağını açıkladıktan sonra Mersin Valiliği, miting için Cumhuriyet Meydanı'nı değil başka bir yeri işaret etti. Bunun üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Sayın Vali Cumhuriyet Meydanı'nı yasaklıyor, başka bir yeri göstermiş. Mitingimizi yapacağız. Vali de görecek, Erdoğan da görecek, herkes görecek" şeklinde açıklama yaptı.

Muhalefet partileri Türkiye'de enflasyonun yükselmesinin ardından bir dizi erken seçim açıklaması yaptı. "Erken seçim mitingleri" kararı alan CHP'ye de Valilikten onay gelmedi. İlk mitingi  Mersin Cumhuriyet Meydanı'nın da yapmak isteyen CHP'ye Valilikten onay çıkmadı.

Mitinglerini gerçekleştireceklerini net bir dille ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Mitingimizden niye rahatsız oluyorlar, anlamakta güçlük çekiyoruz. Demek ki bir kusurları var. Sayın Vali Cumhuriyet Meydanı'nı yasaklıyor, başka bir yeri göstermiş. Mitingimizi yapacağız. Vali de görecek, Erdoğan da görecek, herkes görecek. " diyerek ;  "Önümüzde engeller çıkarabilirler ama bilmeleri gerekiyor: Biz bütün engelleri aşmasına bilen bir partinin mensubuyuz. Kimse merak etmesin, Erdoğan da çok iyi öğrensin geliyor gelmekte olan.'' şeklinde konuştu.

 

 

 


 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım