SON DAKİKA

Güncel

Kocaeli'de büyük yangın

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir fabrika çıkan yangında alevlere teslim oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

6 Haziran 2019 10:54
Kocaeli'de büyük yangın

Yangın, 09.50 sıralarında Kocaeli Çayırova'daki bir fabrikada meydana geldi. Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangında fabrika küle döndü, art arda patlamalar yaşanıyor. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları devam ediyor. Gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar İstanbul ve Kocaeli'nin birçok noktasında görülüyor.
 

Tuna Caddesi üzerinde bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm fabrikayı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Tamamen alevlere teslim olan fabrikada itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. 

PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Alevlerin çevredeki fabrikalara sıçramaması için önlem alan itfaiye ekipleri, zaman zaman patlama sesleri de duyulan yangına güçlükle müdahalede bulunuyor.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım