SON DAKİKA

Magazin

Konuklara partiye girmeden önce kapıda test yapıldı.

Ozan Doğulu'nun doğum günü öncesi kapıda test...

15 Ocak 2022 21:03
Konuklara partiye girmeden önce kapıda test yapıldı.

Müzisyen Ozan Doğulu 50 yaşına girdi. Sevgilisi Kübra Hera Aslan, büyük bir parti organize etti. Konuklara partiye girmeden önce kapıda test yapıldı. Müzisyen Ozan Doğulu doğum gününü kutladı. Organizasyona her şeyiyle genç sevgilisi Kübra Hera Aslan imza attı.

Ozan Doğulu’nun 50’nci yaş partisine eski eşi Ece Yosmaoğlu’ndan olan kızları; Arya, Lila, Elya, annesi Serpil Doğulu, kardeşleri; Canan, Kenan, yengesi Beren Saat, aralarında Ece Seçkin, Berk Suyabatmaz ve Berkay’ın da bulunduğu dostları katıldı.

Kübra Hera Aslan, “Pandemi nedeniyle tüm önlemleri aldık. Girişte herkese COVID-19 testi yapıldı. Pozitif çıkanlar, kutlamaya katılamadı” dedi.

Ozan Doğulu da “Tek üzüntüm; salgın yüzünden birçok sevdiğim arkadaşımın yanımızda olamaması. Biraz buruğum” diye konuştu.

Sonra da şunları söyledi: “30’lar, 40’lar çok hızlı geldi, geçti. 50’den de korkmuyorum! Çok mutluyum, çok sevdiğim bir sevgilim var. Bana hediye olarak gitar almış.”

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım