SON DAKİKA

Dünya

Köpek Balığı Saldırısı filminin konusu ne ? Köpek Balığı Saldırısı oyuncuları kimler?

Bilim kurgu, aksiyon ve korku türünde verilen en başarılı filmlerden biri olan Köpek Balığı Saldırısı filmi 2015 yapımı bir film. Yönetmen koltuğunda Jim Wynorski'nin oturuyor. İşte detaylar... Kaynak: Köpek Balığı Saldırısı filmi nerede çekildi? Köpek Balığı Saldırısı oyuncuları kimler?

9 Temmuz 2019 11:28
Köpek Balığı Saldırısı filminin konusu ne ? Köpek Balığı Saldırısı oyuncuları kimler?

Köpek Balığı Saldırısı filmi oyuncuları kimler? Köpek Balığı Saldırısı filmi konusu nedir? İzleyenler tarafından merak konusu oldu. Gerilim ve Gençlik dolu filmde izleyenlerin de yakından tanıdığım oyuncular yer alıyor. İşte, Köpek Balığı Saldırısı filmine dair detaylar...

KÖPEK BALIĞI SALDIRISI FİLMİ KONUSU

Büyük bir deprem yeryüzünün kabuğunu parçalayıp, bir delik oluşturur. Oluşan bu büyük delik, tarih öncesinin köpek balıklarının yer altından çıkmasına sebep olur.

 

Bir grup mahkum kadın, bir sebepten dolayı o bölgeye gider ve mahsur kalırlar. Köpek balıkları ise, toprağın altında da ilerleyebilmektedir. Mahkumlar ve bölge insanı için dehşet verici anlar başlar.


KÖPEK BALIĞI SALDIRISI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?
Dominique Swain
Traci Lords
Christine Nguyen
Cindy Lucas
Amy Holt  
John Callahan 
Corey Landis 
Chris De Christopher 
Tabitha Marie ve Serafin Falcon

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım