SON DAKİKA

Kylie Jenner'ın, doğumgünü hediyesinin bedeli dudak uçuklattı

'Kendi servetini yapan en genç milyarder' ilan edilen Kylie Jenner'a, sevgilisinden gelen doğumgünü hediyesinin bedeli dudak uçuklattı.

14 Ağustos 2019 13:04
1 Fotoğrafta gördüğünüz kolye de bunlardan biri... Travis'in, Kylie'ye aldığı bu mücevher parçasının aşağı yukarı 375 bin dolar (2 milyar TL) olduğu söylendi.

Fotoğrafta gördüğünüz kolye de bunlardan biri... Travis'in, Kylie'ye aldığı bu mücevher parçasının aşağı yukarı 375 bin dolar (2 milyar TL) olduğu söylendi.

2 Çocuğunun babası Travis Scott, genç milyarderin 22. yaş günü için kesenin ağzını açtı hediyeler yağdırdı.

Çocuğunun babası Travis Scott, genç milyarderin 22. yaş günü için kesenin ağzını açtı hediyeler yağdırdı.

3 22. yaşını kutlayan Kylie Jenner, 250 milyon dolarlık yatı, 1 haftalığına 1 milyon dolara kiraladı. Lüks yatında dostlarıyla tatilin tadını çıkaran Jenner, parti üzerine parti veriyor ve hayranlarına bu özel anlarını paylaşmaktan geri kalmıyor..

22. yaşını kutlayan Kylie Jenner, 250 milyon dolarlık yatı, 1 haftalığına 1 milyon dolara kiraladı. Lüks yatında dostlarıyla tatilin tadını çıkaran Jenner, parti üzerine parti veriyor ve hayranlarına bu özel anlarını paylaşmaktan geri kalmıyor..

4 The Diamond Pro markasının yönetim kurulu başkanı olan Michael Fried ise bu parçanın inanılmaz bir parça olduğunu ve yarım milyon dolardan aşağı bir fiyatı olmadığını söyledi.

The Diamond Pro markasının yönetim kurulu başkanı olan Michael Fried ise bu parçanın inanılmaz bir parça olduğunu ve yarım milyon dolardan aşağı bir fiyatı olmadığını söyledi.

5 Kylie'nin doğum günü kutlamaları için 2 tane özel jet tuttuğu da iddialar arasında. Sosyal medyada sayısız kez kıyafet değiştirdiği gözlenen ünlü yıldızın lüks yatı İtalya açıklarına demirlendi.

Kylie'nin doğum günü kutlamaları için 2 tane özel jet tuttuğu da iddialar arasında. Sosyal medyada sayısız kez kıyafet değiştirdiği gözlenen ünlü yıldızın lüks yatı İtalya açıklarına demirlendi.

6

7

8

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım