SON DAKİKA

Spor

Lebron James'e saha kenarından sözlü taciz!

Lebron James'e saha kenarından sözlü taciz: Umarım Oğlun bir gün trafik kazasında ölür!

26 Kasım 2021 15:27
Lebron James'e saha kenarından sözlü taciz!

NBA'de Los Angeles Lakers forması giyen süperstar basketbolcu LeBron James, Indiana Pacers'a karşı deplasmanda oynadıkları karşılaşmada kendisine sürekli olarak hakaretler yağdıran saha kenarındaki çifti salondan attırdı.

Ünlü oyuncu maçın uzun bir kısımını bu yapılan hakaretlere sabrederek geçirdi. Fakat olay hakaret boyutunu fazlasıyla geçince maçın sonlarına yaklaşıldığında maçın hakemi ile konuşup çifti stadyumdan (Bankers Life Fieldhouse) attırdı.

 

Lebron James'in Maçtaki İstatistikleri

Lebron yaşanan bu olaya rağmen Indiana Pacers'a karşı çok iyi bir maç geçirdi. Maçta 43 dakika süre alan Lebron James 39 sayı, 5 rebound, 6 asist 2 blok ve 1 top çalma ile oynadı. Maçın sonunda uzatmaların son dakikalarında ise maçın adeta fişini çeken step-back şutu ile maçı noktaladı. 

Lebron James bu şutundan sonra uzun zamandır yapmadığı sevinci olan The Silencer sevincini yaptı. İstatistikleri ile birlikte bu sevinç hayranlarına 2013 Miami Heat Lebronu hatırlattı...

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım