SON DAKİKA

Spor

Ligden Düşen Erzurumspor'da Başkan Hüseyin Üneş: Bu Sene Küme Düşme Olmasın

Akhisarspor ve Bursaspor ile birlikte küme düşen BB Erzurumspor'da Başkan Hüseyin Üneş, 'Süper Lig'de 20 takım olması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduk. Bu sene takım düşürülmemesi yönünde talebimiz var. Siyasilerden destek bekliyoruz.' dedi.

27 Mayıs 2019 09:30
Ligden Düşen Erzurumspor'da Başkan Hüseyin Üneş: Bu Sene Küme Düşme Olmasın

Küme düşen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Başkan Hüseyin Üneş, Kayserispor maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Üneş, "Süper Lig'de 20 takım olması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduk. Siyasilerden destek bekliyoruz. Bu konuda Nihat Özdemir ile de görüştük. Seneye 4 takım düşsün, sonra 3 takım düşerek devam etsin." dedi.

"VAR ODASINDA NELER YAŞANDIĞINI BİLİYORUM"

Üneş, "Biz kocaman bir şehiriz. Doğuda memleketin Paris'i diye adlandırılan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kalesi diye bilinen Erzurum'u götürüyorsunuz. İsmimin Hüseyin olduğu kadar VAR odasında neler yaşandığını biliyorum. Başkaları gibi kayıt var elimde diyemem, yok çünkü. Serkan Çınar özelinde gidelim, Rize maçımızı izleyin, ortaya çıkar zaten. Kasımpaşa maçımızın izahını sorun bir federasyona." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım