SON DAKİKA

Magazin

Meli Bendeli anlattı, Armağan Çağlayan ağladı: Benim hayatım daha değerli

Trans oyuncu Meli Bendeli, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan 'Gör Beni' isimli programda cinsiyet değiştirme sürecini anlattı.

14 Mayıs 2022 12:29
Meli Bendeli anlattı, Armağan Çağlayan ağladı: Benim hayatım daha değerli

Çukur dizisinde Timsah Celil rolünü canlandırmasıyla tanınan, sonrasında cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Meli Bendeli, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan 'Gör Beni' isimli programına konuk oldu. Bendeli, yaşadığı süreci anlattı. 


Armağan Çağlayan'ın "Çok zor bir karar aldınız diye düşünüyorum" sözleri üzerine konuşan Bendeli, "Bu zaten 32 yılımı aldı. Zordu gerçekten" dedi. 


Kendisine uzun süre boyunca, "Ben kötü bir şey yapmadım" dediğini belirten Bendeli, "Hayatım gitmiyordu. Kabuslardan bir yerlerden atıyorum kendimi sürekli. İlerletemiyorum hayatımı. Bu sosyal olarak da böyle, iyice eve kapanmalar böyle... Dünyadan çekilmiştim veya onu öldürecektim, Allah'tan korktum travesti oldum yani öyle söyleyeyim" ifadelerini kullandı. 

Bu zamana kadar kendi imkanları ve çabalarıyla dizilerde rol bulduğunu söyleyen Bendeli, "Şu saatten sonra Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü oynamayacaksam dizilerde yer almam. Yan rolleri ve milletin hoşgörüsünü bekleyecek zamanım yok. Ankara'ya taşındım ve orada bir düzen kurmaya çalışıyorum. Önce bir altın bileziğim olsun diye mesleğimi elime aldım ama benim hayatım daha değerli" diye konuştu. 

 

Meli Bendeli anlattıklarından sonra Armağan Çağlayan ise, "Bu kadar sert bir şey beklemiyordum açıkçası. Bir insanın herkese kızgın olması taşınması çok zor bir yük" dedi. 


 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım