SON DAKİKA

Teknoloji

PlayStation 5 için geriye uyumluluk müjdesi!

PlayStation 5, PlayStation 4 oyunlarını destekleyecek!

14 Mayıs 2019 11:02
PlayStation 5 için geriye uyumluluk müjdesi!

Yeni konsollar satışa sunulduğunda yaşanan en büyük sorunlardan birisi de, yeni konsollara yönelik oyunların bulunmamasıydı. Bu tür durumlarda yeterli oyun sayısına ulaşmak için bir süre beklemeniz gerekiyordu. Ancak gelen yeni iddialara göre PlayStation 5 böyle bir sorun yaşamayacak. Hayranları mutlu edecek yeni sızıntıya ait detaylar haberimizde!

PlayStation 5, PlayStation 4 oyunlarını destekleyecek!

Önümüzdeki sene içerisinde tanıtılması ve satışa sunulması beklenen PlayStation 5, yeni iddialara göre PlayStation 4 oyunlarını da destekleyecek. Bu sayede konsol satışa ilk sunulduğu sıralarda, kullanıcılar oyun problemi de yaşamamış olacak.

PlayStation 4 oldukça geniş ve kaliteli bir oyun kütüphanesine sahip. Yeni konsol sahipleri de bu geniş ve kaliteli oyun kütüphanesinden yararlanabilmiş olacaklar. Özellikle ilk defa konsol alacak kişiler için, oynamadıkları oyunları oynayabilmeleri açısından oldukça önemli bir avantaj olacaktır.

Ayrıca PlayStation 4’e ait pek çok özel oyunun devamını da, yeni modelle birlikte görmeye başlayacağız. Yeni konsol güçlü donanımı ile birlikte çok daha kaliteli bir deneyim sunacaktır.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım