SON DAKİKA

Güncel

Polis Akademisi PMYO ve POMEM Sınav Tarihlerini Açıkladı

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında POMEM ve PMYO Eğitim sonu sınav tarihlerine yer verildi.

5 Temmuz 2019 17:03
Polis Akademisi PMYO ve POMEM Sınav Tarihlerini Açıkladı

Polis Akademisi 'nden son dakika duyurusu.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika duyurusu yapıldı. Akademi resmi sayfasından yayımlanan duyuruda POMEM ve PMYO eğitim sonu sınav duyurusuna yer verildi. Açıklamada eğitim sonu sınavlarının PMYO için 22 Temmuz saat 09,30 'da , POMEM mezunları için ise aynı gün saat 10,00 'da yapılacağı bildirildi.

Akademi 'den yapılan açıklama şu şekilde;

Pmyo ve Pomem Eğitim Sonu Sınavı

Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden mezun olup, değişik sebeplerle işlemleri tamamlanan (disiplin, sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararıyla dönen vb.) adayların sınavları; 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde  22 Temmuz 2019 tarihinde PMYO mezunları için saat:09.30’da, POMEM mezunları için saat: 10.00’da yapılacaktır. 

Söz konusu sınava, okul müdürlüklerince kendilerine eğitim sonu sınavına gireceği bildirilen adaylar belirtilen günde ve yerde katılacaklardır.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım