SON DAKİKA

Magazin

Rihanna'nın iddialı tarzı!

Hamilelik sürecindeki giyim tarzı ile adından söz ettiren Rihanna, iddialı seçimlerine bir yenisini daha ekledi. Önceki gün Paris Moda Haftası'ndaki bir defileye katılan ünlü yıldız, siyah seçimiyle çok konuşuldu

2 Mart 2022 08:31
Rihanna'nın iddialı tarzı!

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, annelik heyecanı yaşıyor. İlk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Rihanna, önceki gün Paris Moda Haftası'nda dünyaca ünlü bir markanın defilesine katıldı.

"BEBEK ÜŞÜMÜYOR MU?"

20 Şubat'ta 34 yaşına basan ünlü yıldız, soğuk havaya rağmen giydiği kostüm ile dikkat çekti. Rihanna, siyah iç çamaşırını aynı renk transparan bir tül, deri çizme ve yağmurluk ile tamamlamayı tercih etti. Gerçek adı "Robyn Fenty" olan Rihanna, belirginleşen karnını da sergilemeyi ihmal etmedi. Sosyal medyada kullanıcılar, "Bebek üşümüyor mu?" şeklinde yorumlarda bulundu.

 

HAMİLELİK SÜRECİNİ ANLATTI

Ünlü isim, hamilelik sürecini de anlatmıştı. Bu sürecin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan Rihanna, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını ifade etmişti.

Barbadoslu şarkıcı, kendini nasıl hissettiği sorulunca, "Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana 'Şu an uyuman gerekiyor' diyor." demişti.

3-4 ÇOCUK İSTİYOR

Rihanna, daha önce gelecek planlarından bahsetmişti. 10 yıl içinde evleneceği kişiyi bulamasa da üç veya dört çocuk yapacağını söyleyen Rihanna, "Bunu kendi başıma yapabilir miyim? Tabii ki evet!" demişti.

"HAYATIMIN AŞKI"

ASAP Rocky, GQ ile yaptığı röportajda Rihanna'yı "Hayatının aşkı" olarak tanımlamıştı. Gerçek adı "Rakim Nakache Mayers" olan ASAP Rocky, bekar olmaktan çok, bir ilişki içinde olmayı tercih ettiğini ifade etmişti.

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım