SON DAKİKA

Güncel

Şahan Gökbakar'dan Ali İhsan Yavuz taklidi

''Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu'' sözlerini taklit ederek ''Her şey çok güzel olacak'' göndermesinde bulundu.

8 Mayıs 2019 11:37
" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

İstanbul seçimlerinin Yüksek Seçim Kurulu tarafından yenilenmesiyle ilgili tepkisini sosyal medya hesabından dile getiren komedyen Şahan Gökbakar, AKP Genel Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’u taklit etti.

Çektiği video ile gündem yaratan ve kimi çevrelerin tepkisini çeken Şahan Gökbakar'dan, 'tarafsızlık' açıklaması geldi!

Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyada espiri konusu olan 'Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu' sözlerinin sahibi AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un taklidini yaptı. Yavuz'u tiye alan Gökbakar, "Her şey çok güzel olacak" göndermesinde bulundu.

 YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından ünlü isimlerden karara tepki geldi. Birçok isim, sosyal medyada #herşeyçokgüzelolacak hashtagi ile Ekrem İmamoğlu'na desteğini açıkladı.Tepki gösteren isimlerden olan komedyen Şahan Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un sosyal medyada espri konusu olan "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" sözlerini taklit ederek "Her şey çok güzel olacak" göndermesinde bulundu.

İlgili Haberler

Şahan Gökbakar'dan Ali İhsan Yavuz taklidi

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım