SON DAKİKA

Dünya

Şampiyonlar Ligi Finali'nde Renkli Görüntüler

Tottenham ile Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'nin 18. dakikasında sahaya mayolu bir kadın girdi ve maç kısa süreliğine durdu.

2 Haziran 2019 12:47
" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Şampiyonlar Ligi Finali'nde iki İngiliz devi Tottenham'la Liverpool, Wanda Metropolitano Stadı'nda kozlarını paylaştı. Maça damga vuran olay ise ilk dakikalarda sahaya giren yarı çıplak kadın oldu.

Şampiyon Ligi finalinde sahaya giren kadın Kinsey Wolanski kimdir? soruları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Büyük bir heyecanla beklenen Şampiyonlar Ligi finalinde aniden sahaya atlayan kadın tüm dünyada konuşulmaya başladı. Sahaya davetsiz katılan Kinsey Wolanski'nin Instagram hesabı da yarım saatte neredeyse 1 milyon kişiye ulaştı. İşte Kinsey Wolanski hakkında bilgiler...

KİNSEY WOLANSKİ KİMDİR ?

Sosyal medya fenomeni olan Kinsey Wolanski Ocak 2019 yılında Slasher Party isimli filmde rol almış Brittany karakterini canlandırdı.
 

Şampiyonlar Ligi Finali'nde Renkli Görüntüler

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım