SON DAKİKA

Magazin

Serkan Kaya'nın babası vefat etti

Arabeskin yıldızı Serkan Kaya'nın acı günü

28 Kasım 2021 21:56
Serkan Kaya'nın babası vefat etti

Söylediği arabesk şarkılarla adından sıkça söz ettiren şarkılarıyla yıldızı parlayan Serkan Kaya babasını kaybetti.  Arabesk pop tarzında şarkıları ile  ünlenen şarkıcı Serkan Kaya'nın babası Şakir Kaya vefat etti.

 Acı haberi sosyal medyadan duyuran yapımcı Polat Yağcı, vefat haberi vererek Şakir Kaya'nın yarın Sivas Ayyıldız Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Sivas Yukarı Tekke Mezarlığı'na defnedileceğini bildirdi.

Serkan Kaya Kimdir?

1978'de Sivas’ta dünyaya gelen Serkan Kaya; okul hayatını Sivas’ta tamamladı. Askerliğini tamamladıktan sonra  İstanbul’a gelen Serkan Kaya, 2001 yılında ilk albümünü yayınladı. İlk albümünün ardından albüm çalışmasına ara veren sanatçı söz ve beste çalışmalarına ağırlık verdi. 2011 yılında ‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ adlı albümüyle müzik piyasasında ‘bitti’ denilen arabesk müziğe yeni bir bakış açısı getirdi. Müziğini ‘Modern Arabesk’ olarak tanımlayan Serkan Kaya, bu albümdeki bütün şarkıların sözü ve müziğini de kendisi yazdı. 

Yorumlar

  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım