SON DAKİKA

Gündem

Skandal: Muharrem Sarıkaya Muhabire Tokat Attı

Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada ses ayarı yapmaya çalışan muhabire tokat attı. O anlar kaydedildi

19 Aralık 2021 18:20
Skandal: Muharrem Sarıkaya Muhabire Tokat Attı

Sosyal medyanın gündemine damga gibi düşen bir skandal: gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada ses ayarı yapmaya çalışan muhabir İhlas Haber Ajansı Gaziantep Muhabiri Ahmet Demir'e tokat attı. Şahin, şaşkınlık içerisinde olup bitenleri anlamaya çalışırken o anlar an be an kaydedildi. 

Skandal: Muharrem Sarıkaya Muhabire Tokat Attı

Gazeteci Talat Atilla o anları twitter hesabından "Rezalet! Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in karşısında Gazeteci Muharrem Sarıkaya ses teknikerine tokat atıyor.
Yazıklar olsun!" notu ile paylaştı. Bir anda sosyal medyanın gündeminde en üstteki yerini alan olaya ilişkin twitter paylaşımından sonra Türkiye Gazeteciler Sendikası da; "Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın İhlas Haber Ajansı Gaziantep Muhabiri Ahmet Demir'e yönelik çirkin hareketini en sert biçimde kınıyoruz. Sarıkaya'nın meslektaşımızdan özür dilemesini bekliyoruz." sözleri ile kendisini kınadı

Skandal: Muharrem Sarıkaya Muhabire Tokat Attı


 

 

Yorumlar (1)

  • İSİMSİZ

    Marem den bir sol kroşe ve nakavt

    21.12.2021 08:38
  • Yazılan haber yorumları hiçbir şekilde haberclick.com'un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Web Tasarım